Machineverhuur

Een groot of klein project? Bovengronds of ondergronds? Zakelijk of particulier? Bij Pepels B.V. zijn wij ervan overtuigd dat er voor elke klus wel een geschikte machine bestaat. Gaat u de uitdaging aan? Dan verleent Pepels B.V. u machineverhuur voor gunstige prijzen.

Gecertificeerd en professioneel

Pepels B.V. realiseert vanuit het aannemingsbedrijf diensten met betrekking tot weg- en grondwerken en waterbouw. Daarnaast nemen wij machineverhuur ook heel serieus en daarom krijgt u bij ons enkel gecertificeerde zuigwagens of graafmachines met professionele bediening. Wij beschikken over een complete vloot aan graafmachines en zuigwagens. Alle machines die wij in ons bezit hebben zijn voorzien van benodigde uitrusting. Denk hierbij aan draai- en kantelstukken, palletvorken en verschillende maten graafbakken. Zo is er voor elk project, groot of klein, een geschikte machine. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar professionele zuigtechniek? Dan kunt u bij ons eenvoudig grondzuigmachines huren.

Extra’s bij machineverhuur

Een project kan vaak nog niet uitgevoerd worden als alleen de machines geregeld zijn. Daarom voorziet Pepels B.V. u ook graag van verschillende extra’s:Machineverhuur

  • Voor het werken in vervuilde grond zijn er overdrukunits beschikbaar
  • De machines zijn ook te huur met een grondwerker, inclusief klein gereedschap
  • Wij verhuren ook een groot assortiment aan materialen en klein gereedschap
  • Transportmogelijkheden onder eigen beheer

Neem contact op

Onze machines voor machineverhuur worden jaarlijks gekeurd en zijn voorzien van de juiste papieren. Daarbij voldoen de machines aan de eisen om te mogen werken in de petrochemie. Heeft u interesse? Voor prijsinformatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Pepels B.V. Dit kan via mail op info@pepels.nl of telefonisch via +31 (0)46 433 43 43.