Nieuwe kraanauto 8×4 afgeleverd

Nieuwe kraanauto 8x4 P. Pepels transport BV

Recent hebben wij van Scania een nieuwe kraanauto 8×4 afgeleverd gekregen. Deze wagen is voorzien van een hefbare en stuurbare naloopas, 26 tons haakarm containerafzetsysteem en 23 ton/meter autolaadkraan met vier schuifdelen van het merk Hiab. Verder is de auto van alle hedendaagse extra’s en gemakken voorzien zodat onze chauffeur de komende jaren met een glimlach zijn werk kan uitvoeren. Wij wensen hem dan ook veel prettige maar vooral veilige kilometers en draaiuren toe.

 

Nieuwe kraanauto 8x4 voor P. Pepels transport uit Urmond

Nieuwe kraanauto 8×4 voor P. Pepels transport uit Urmond

Nieuwe kraanauto 8x4 voor P. Pepels transport uit Urmond

Nieuwe kraanauto 8×4 voor P. Pepels transport uit Urmond

Nieuwe kraanauto 8x4 voor P. Pepels transport BV in Urmond

Nieuwe kraanauto 8×4 voor P. Pepels transport BV in Urmond